Kako napraviti online prodavnicu

Jednostavno rešenje za vaše online poslovanje.

Prezentujte svoje proizvode potencijalnim kupcima na najlakši i najpovoljniji način.

Kreiraj svoju online prodavnicu

Proširite bazu svojih kupaca

Privucite i zadržite kupce svojom prezentacijom na eCommerce platformi ProdavnicaU. Online prezentacijom svojih proizvoda dobijate mogućnost da vaša ponuda stigne do većeg broja ljudi. Proširite svoju bazu klijenata, analizirajte njihove kupovne navike i formirajte ponudu koju neće moći da odbiju.

Uvećajte prodaju i smanjite troškove

Povećanjem vidljivosti i online prisustvom za kratko vreme unapredićete svoje poslovanje i podstaći prodaju. Vaša ponuda proizvoda optimizovana je za pretraživače, što će vam doneti bolje rangiranje, veću posećenost i uvećanje broja novih kupaca. Rezultati prezentacije su potpuno transparentni, lako merljivi i uvek su vam dostupni.

Formirajte neodoljivu marketing ponudu

Nudimo vam mogućnost da svoju ponudu dodatno promovišete kroz naše društvene mreže i email kampanje. Iskoristite i mogućnost kreiranja programa lojalnosti kupaca i proširite svoju bazu vernih i zadovoljnih korisnika. Uz podršku našeg stručnog tima formirajte marketing ponudu koja zaista prodaje.

Kako kreirati sopstvenu online prodavnicu?

Prednosti sistema ProdavnicaU jesu u tome što vam za kreiranje sopstvene online prodavnice nije potrebno posebno tehničko znanje ili finansijsko ulaganje. Po ceni mesečnog održavanja dobijate mogućnost da koristite sve opcije sistema, kao i tehničku podršku našeg stručnog tima.

Kreiranje prodavnice sprovodi se u nekoliko jednostavnih koraka. Sve što je potrebno jeste da kreirate Nalog za prodavce, potvrdite svoju registraciju i pristupite korisničkom panelu. Dalje imate opciju da menjate svoje podatke, dodajete proizvode i kreirate prodajne kampanje.

U vašem panelu imate neograničene mogućnosti.

Iskoristite sve prednosti online prodaje. Kreirajte internet prodavnicu po svojoj meri, dodajte proizvode, osmislite kampanje i pomozite kupcima da saznaju za vas.

  • Profil prodavnice

    Napravite profil svoje prodavnice tako da najbolje opisuje vaše poslovanje: dodajte logo, kontakt informacije i opis prodavnice.

  • Unosu proizvoda

    Pri unosu proizvoda imate mogućnost dodavanja fotografija, opisa, cene, kao i različitih karakteristika samog produkta. Pružite mogućnost kupcima da odaberu različite boje, brendove, brojeve i veličine ponuđenih artikala. Svaki pojedinačni artikal dodeljuje se određenoj kategoriji, što olakšava kupcima da ih lakše pretražuju.

  • Promotivne kampanje

    Preko sistema ProdavnicaU možete realizovati i promotivne kampanje, prilikom kojih ćete svojim kupcima ponuditi niže cene proizvoda ili druge akcijske ponude.

Kako početi?

Za kreiranje sopstvene online prodavnice nije potrebno posebno tehničko znanje i uz minimalno finansijsko ulaganje možete početi već sutra.

Otvorite nalog

Veoma jednostavno kreirajte svoj nalog kroz koji ćete upravljati svojom virtuelnom prodavnicom.

Unesite proizvode

Dodajte svoje proizvode, njihove karakteriste, opise, cene i fotografije. Počnite prodavati!

Počnite prodavati!

Ponudite svoje proizvode putem društvenih mreža, kreirajte kampanje i posmatrajte kako prodaja raste

Često Postavljana Pitanja

Upoznajte se bolje sa sistemom ProdavnicaU

Online prodaja prevazilazi ograničenja klasične prodavnice. Vaši proizvodi dostupni su svima i kupci vas mogu pronaći u svakom trenutku. Veći broj klijenata znači i uvećanje prodaje i zarade.

Ceo proces obavlja se u nekoliko jednostavnih koraka. Odaberite tip paketa koji najviše odgovara vašem poslovanju, a zatim pristupite kreiranju naloga. Kroz vaš nalog sasvim jednostavno dodajete proizvode iz vaše ponude i kreirate promotivne kampanje, bez ikakvih ograničenja.

Nažalost, trenutno je moguće dodavati samo fizičke proizvode na ProdavnicaU i ne postoji mogućnost prodavanja usluga.

Svi troškovi su potpuno transparentni i ne postoje skriveni troškovi. Kada odaberete paket reč je o fiksnoj ceni koja se ne menja bez obzira na količinu i tip prodatih proizvoda.

Niste nasšli odgovor na vase pitanje? Javite nam šta vam je potrebno.

Budimo u kontaktu

Za sva pitanja, predloge, priedbe ili pohvale, slobodno nas kontaktirajte telefonom mailom ili kroz kontakt formu.

U svakom trenutku možete potražiti pomoć u našem korisničkom centru.

Vaša poruka je poslata.
Odgovorićemo vam u najkraćem roku.
Došlo je do greške.
Proverite da li ste ispravno popunili obavezna polja i pokušajte ponovo.