Zašto mi je potrebna internet prodavnica

Prednosti sopstvene online prodavnice

Ukoliko već imate ponudu kvalitetnih proizvoda ili tek planirate da pokrenete sopstveni biznis, ProdavnicaU vam može pomoći da proširite svoju ciljnu grupu, dođete do novih kupaca i ostvarite ili povećate prodaju. Vaš web shop na ProdavnicaU optimizovan je za pretraživače, te će se isticati u pretrazi i posledično dovesti do boljeg poslovanja.

Zašto mi je potrebna internet prodavnica


Postoji niz pogodnosti koje vam nudi ProdavnicaU

Moderan dizajn

Vaša internet prodavnica na ProdavnicaU biće pre svega estetski privlačna i pregledna, ali takođe veoma intuitivna i jednostavna za korišćenje. Dizajn je prilagođen mobilnim i desktop korisnicima, a izgled i prikaz sadržaja dostupni su sa svih uređaja, što su glavni preduslovi za poboljšanje prodaje preko interneta.

Boja vidljivost na internetu i uvećanje prodaje

Svaki proizvod u ProdavnicaU optimizovan je za pretraživače, što dovodi do širenja ciljne grupe, bolje posećenosti i uvećanja broja novih kupaca. Za kratko vreme unapredićete svoje poslovanje i podstaći prodaju, a rezultati su Vam uvek dostupni i lako merljivi.

Marketing ponuda

Svi aktuelni proizvodi na ProdavnicaU dobijaju i dodatnu promociju kroz naše društvene mreže i email kampanje. Za vaše potrebe, naši stručnjaci mogu kreirati i dodatne kampanje u cilju boljeg rangiranja i veće prodaje proizvoda.

Na samom sajtu ProdavnicaU, u okviru svake prodavnice, dostupan je program lojalnosti kupaca. Ovo će vam pomoći da formirate bazu svojih vernih korisnika i redovno kreirate ponudu koju neće moći da odbiju.

Jednostavno korišćenje

Da biste otvorili svoju sopstvenu prodavnicu na sajtu ProdavnicaU nisu vam potrebne posebne veštine. Platforma je sasvim intuitivna i jednostavna za korišćenje, pa online prodavnicu možete pokrenuti bez ikakvog prethodnohg znanja iz ove oblasti.

Stručna podrška

U svakom trenutku dostupna vam je i pomoć našeg stručnog tima, bez obzira da li je u pitanju kreiranje i unos sadržaja, osmišljavanje kampanje ili prezentacija na društvenim mrežama.

Smanjeni troškovi

Virtuelni web shop na ProdavnicaU, osim unapređene prodaje i bolje vidljivosti na internetu, omogućuje i značajnu redukciju troškova. Na ovaj način štedite novac koji biste utrošili na zakup lokala i angažman zaposlenih, te automatski imate veću zaradu na svakom artiklu. Ujedno, ovo Vam ostavlja više prostora da kalkulišete sa cenom proizvoda, te svojim kupcima ponudite različite akcije i sniženja.

Baza kupaca

Procesom kupovine na ProdavnicaU objedinjuju se i čuvaju značajni podaci o svakom pojedinačnom kupcu. Analizom interakcije posetioca sa sadržajem kataloga i praćenjem njegovih navika prilikom kupovine, bićete u prilici da poboljšate svoju strategiju i formirate personalizovanu ponudu koju će teško moći da odbije. koja dovodi do bolje prodaje

Uz pomoć njih možete pratiti njihove navike u kupovini i formirati personalizovane ponude koje će teško moći da odbiju.

Transparentni troškovi

Aktivacijom svoje internet prodavnice nećete se susretati sa skrivenim troškovima, već isključivo plaćate samo fiksnu naknadu za mesečno održavanje. U svakom trenutku možete analizirati postignute rezultate i pratiti ostvarenu zaradu i u skladu sa tim planirati dalje korake.