Zašto mi je potrebna internet prodavnica

Zašto mi je potrebna internet prodavnica

Prednosti sopstvene online prodavnice

Ukoliko već imate ponudu kvalitetnih proizvoda ili tek planirate da pokrenete sopstveni biznis, ProdavnicaU vam može pomoći da proširite svoju ciljnu grupu, dođete do novih kupaca i ostvarite ili povećate prodaju. Vaš web shop na ProdavnicaU optimizovan je za pretraživače, ističe se u pretrazi i dovodi do boljeg poslovanja i uvećanja prodaje.

Uvećanje prodaje i stalnih kupaca

Prezentacijom svojih proizvoda na internetu dobijate priliku da vaša ponuda stigne do većeg broja ljudi.

 • Uvećajte svoju bazu stalnih klijenata i potencijalnih mušterija

 • Pratite njihovo ponašanje i kreirajte ponudu koji neće moći da odbiju

 • Lako analizirajte podatke o ponašanju i kupovinama

Moderan dizajn

Nudimo vam mogućnost kreiranja sopstvene online prodavnice koja je estetski privlačna i pregledna, ali i veoma intuitivna i jednostavna za korišćenje.

 • Dizajn je prilagođen mobilnim i desktop korisnicima, a izgled i prikaz sadržaja dostupni su sa svih uređaja, što su glavni preduslovi za poboljšanje prodaje preko interneta.

 • Dinamički sistem banera u kojima možete promovisati svoju posebnu ponudu.

Jednostavno korišćenje

Da biste otvorili svoju sopstvenu prodavnicu na sajtu ProdavnicaU nisu vam potrebne posebne tehničke veštine.

 • Platforma je jednostavna za korišćenje i online prodavnicu možete pokrenuti bez ikakvog prethodnog znanja iz ove oblasti.

 • Sasvim lako preko intuitivnog CMS-a možete menjati sve informacije o proizvodima iz svog kataloga.


Stručna podrška

U svakom trenutku dostupna vam je i pomoć našeg stručnog tima. Puna podrška dostupna vam je prilikom kreiranja i unosa sadržaja, osmišljavanja promotivnih kampanja ili prezentacija na društvenim mrežama.


Boja vidljivost na internetu i uvećanje prodaje

Svaki proizvod u ProdavnicaU optimizovan je za pretraživače, što omogućava bolje pozicioniranje na pretraživačima. Ovo doprinosi širenju ciljne grupe, bolje posećenosti i uvećanja novih kupaca. Za kratko vreme unapredićete svoje poslovanje i podstaći prodaju, a rezultati su Vam uvek dostupni i lako merljivi.


Marketing ponuda

Svi aktuelni proizvodi na ProdavnicaU dobijaju i dodatnu promociju kroz naše zvanične kanale. Za vaše potrebe, naši stručnjaci mogu kreirati i dodatne kampanje u cilju boljeg rangiranja i veće prodaje proizvoda.

Na samom sajtu ProdavnicaU, u okviru svake prodavnice, dostupan je program lojalnosti kupaca. Ovo će vam pomoći da formirate bazu svojih vernih korisnika i redovno kreirate ponudu kojoj neće odoleti.


 • Promocija na društvenim mrežama ProdavnicaU

 • Email marketing

 • Program lojalnosti

 • Druge akcije i sniženja

Smanjeni troškovi

Virtuelni web shop na ProdavnicaU, osim unapređene prodaje i bolje vidljivosti na internetu, omogućuje i značajnu redukciju troškova. Na ovaj način štedite novac koji biste utrošili na zakup lokala i angažman zaposlenih, te automatski imate veću zaradu na svakom artiklu. Ujedno, ovo Vam ostavlja više prostora da kalkulišete sa cenom proizvoda, te svojim kupcima ponudite različite akcije i sniženja.


Fiksna cena

Uz fiksnu cenu mesečnog održavanja dobijate pristup svim servisima i opcijama na ProdavnicaU.


Baza kupaca

Procesom kupovine na ProdavnicaU objedinjuju se i čuvaju značajni podaci o svakom pojedinačnom kupcu. Analizom interakcije posetioca sa sadržajem kataloga i praćenjem njegovih navika prilikom kupovine, bićete u prilici da poboljšate svoju strategiju i formirate personalizovanu ponudu koja dovodi do bolje prodaje


Fiksna cena i transparentni troškovi

Aktivacijom svoje internet prodavnice nećete se susretati sa skrivenim troškovima. Uz fiksnu cenu mesečnog održavanja dobijate pristup svim servisima i opcijama na ProdavnicaU. U svakom trenutku možete analizirati postignute rezultate i pratiti ostvarenu zaradu i u skladu sa tim planirati dalje korake.